LasseG
Lars-Erik Gästgivars

GSM: +358 (0)500 261 043


sunset

Kiinnostukseni yhteiskuntakysymyksistä jatkuu

15.4.2015 oli käännekohta elämässäni. Toivoin jatkavani Eduskunnassa, mutta Pohjanmaalaiset halusivat toista. Näin voi tapahtua politiikassa ja minun on hyväksyttävä tosiasiat. Tuntui silti kuin olisin saanut potkut työpaikasta, jossa viihdyin. Yrittäjänä, jolla on kolmen miljoonan rakennusprojektin päällä, työtä joka tapauksessa piisaa.

Olen kiitollinen siitä ajasta, kuin sain edustaa Pohjanmaalaiset Eduskunnassa. Ei ollut helppoa kun maan taloutta putosi vapaasti, vaan koko ajan oli kiirettä, aamusta iltaan. Olen joka tapauksessa iloinen siitä, etten tarvitse tuntea olevani velkaa jollekulle. En ottanut vastaan minkäänlaista taloudellista vaalitukea, ei puolueelta eikä minkään muualtakaan. Minulla oli siksi mahdollisuus äänestää omatuntoani mukaan, ja minun ei tarvinnut seurata puolueen tai opposition tahtoa. Pystyin työskentelemään pitkällä tähtäimellä ja sen puolesta johon uskoin. Voit tutustua töihini kotisivullani lukemalla sekä artikkeleitani, lausuntojani, laki- ja muita ehdotuksiani, että puheitani. Jälkikäteen olen saanut huomata, että sekä kansallisella, että kuntatasolla pelkoni ovat toteutuneet.

Jatkan keskustella yhteiskuntaa ja olen jatkossakin kriittinen siihen miten minusta on väärin. Tulen myös hoitamaan itseäni ja terveyttäni vähän paremmin. Tavoitteeni on valmistaa aloitettuani kirjaani lapsuudestani, nuoruudestani, yrittäjäelämästäni ja elämästäni poliittisessa julkisuudessa.

Lue mielellään kotisivuani, saatte sieltä kuvan mistä kirjastani kertoo.

lasseg_signature_new
Lars Gästgivars

fb

© Copyright LasseG 2019